Fizetési és szállítási feltételek

Szállítási feltételek

FUTÁRRAL

Kizárólag Budapest területén szállítunk ki! 

INGYENES MINDEN BUDAPESTI KISZÁLLÍTÁS 20000 Ft felett
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:
Minden nap 14 óráig leadott rendeléseket van módunkban másnap kézbesíteni Budapest területén.
A később leadott rendelések esetében plusz 1 munkanappal tudjuk garantálni a kiszállítást.

Szállítási napok: hétfő – péntek 9-17 óra között

Kiemelt napok (Valentin nap, Nőnap, Anyák napja) esetében legkésőbb 2 nappal korábban tudunk rendelést felvenni. Délelőtti vagy délutáni szállítási időpontot tudnak megadni.
(Amennyiben lehetősége van, kérjük, érdeklődjön az aktuális árukészletről megrendelés előtt.)


Szállítási napok: hétfőtől-szombatig

Kiszállítás Hétfőtől – péntekig 8-18 óra között.
Szombaton 8-14 óra között
Vasárnap és ünnepnapokon nincs kiszállítás.

Aznapi  illetve rövidebb szállítási határidő igény esetén érdeklődjön elérhetőségeinken.
06-20-217-4630; 06-70-548-60-70; 06-30-861-6218
Távolabbi időpont esetén kérjük a megjegyzés rovatba írni a kívánt dátumot.
A Megjegyzés rovatot a rendelés utolsó oldalán találja.

Megrendelt termékeket saját futárunk szállítja ki Budapesten.

Egyéb információk

Koszorúk esetében 3 napos, esküvői virágok esetében 3-5 napos rendelési határidővel dolgozunk.
Az eladó nem tehető felelőssé a lehetetlenné vált kiszállítás miatt,
Szállítási címen maximum 15 percet várakozik futárunk, amennyiben ez idő alatt nem sikerül felvenni a kapcsolatot, átadni a virágot, üzletünkbe visszaszállításra kerül.

Kiszállítás kérhető egy címre utánvéttelegy címre előre fizetéssel, és dupla címre is. Ekkor a futár először elmegy Önhöz a pénzért, majd tovább viszi a virágot egy másik címre. Dupla címes rendeléskor mindkét cím szállítási díja hozzáadódik a virágcsokor árához. Kérjük ajándékba küldött illetve személyes átvétel esetén is figyeljenek a pontos cím és kiegészítő információk megadására, továbbá olyan időintervallumot adjanak meg, amikor a szállítási címen biztos ott található a címzett.

Abban az esetben, ha nem tudnak előre megadni időpontot, kérjék tőlünk az időpont egyeztetést. Minden esetben diszktéten egyeztetünk, a meglepetést nem felfedve.
A futár minden esetben igyekszik személyesen átadni a virágküldeményt. Ha munkahelyre kell mennünk, kérjük, megrendeléskor tüntessék fel a cég nevét is hol található a cél személy. (Irodaháznál nagyon fontos!) Ha a célszemély nem tartózkodik a megadott címen, vagy rossz a csengő, stb. akkor a futár megpróbálja őt felhívni (ezért jó, ha van telefonszám megadva), és jelzi, hogy egy meglepetés-küldeményt szeretne a részére kézbesíteni a megadott címen. Ha nem tartózkodik a címen a cél személy, akkor a futár maximum 15 percet tud várni, vagy megbeszélés esetén leadja a recepción, munkatársnak, szomszédnak, családtagnak a virágküldeményt.
Ellenőrizetlen helyen NEM hagyjuk a virágot, csak ha megbizonyosodtunk róla, hogy eljut az ajándékozotthoz. Ha nincs telefonszám a címzetthez, akkor a futár sikertelen kézbesítés esetén a megrendelőt hívja fel és egyeztet vele. Ha végképp meghiúsul a csokor kézbesítése, akkor visszahozza a futár a csokrot a virágüzletbe, ahol a megrendelő át tudja venni, vagy egy másik egyeztetett időpontban újbóli szállítási díj megfizetés után ismét kiszállításra kerül Áruhiány esetén az eladó fenntartja a jogot, hogy azonos stílusú, és árkategóriájú virágot szállítson. 

Megrendelés végösszege

Szállítási díj

0 Ft

30000 Ft

4000Ft

30001-

 

Ingyenes

Fizetési feltételek

Webáruházunkban a következő fizetési lehetőségek közül választhat:

– Készpénzes fizetés a futárnál 

– Online bankkártyás fizetés:

Megrendelés leadása után webáruházunk automatikusan kapcsolódik a BARION bankkártyás fizetési felületéhez. Itt kizárólag Ön lép kapcsolatba a bankkal, megjelenik a fizetendő végösszeg és egy bankkártya sablon. Itt meg kell adnia a bankkártya számát, a lejárati dátumot (hó/év), a kártyára írt nevet, és a kártya hátulján szereplő 3 vagy 4 jegyű számot (kártyatípus függő). Ezután néhány másodpercen belül a bank Önnek is nekünk is visszajelez e-mailben a fizetés sikerességéről. Fontos, hogy a banki oldalra lépve a fizetés időkorláthoz van kötve, így ha ezt az időkorlátot túllépi a bank sikertelen fizetést fog visszajelezni.

– Átutalás:

Banki átutalásnál a megrendelés elküldése után a fizetést önállóan kell intéznie saját netbankján keresztül online, vagy telefonon. Fontos, hogy a pénz beérkezése után tudjuk kiszállítani a virágot. Raiffeisen Bankos számláról azonnal átér az utalás, más bankból munkaidőben 2 óra alatt érkezik meg az utalás. Ha az utalás elindításáról küld nekünk egy banki visszaigazolást vagy egy képernyő fotót, azonnal tudunk indulni a virággal. Ezt a rendeles@viragrendeles.com e-mail címre tudja elküldeni.

Bankszámlaszámunk: Raiffesen Bank Zrt. 12010855-00136075-00100001

Kedvezményezett neve: Nyíri Hajnalka EV.
Közleménybe a megrendelés számát kérjük feltüntetni.
Befizetés bármely Raiffeisen fiókban: Ekkor a megrendelés elküldése után Ön befárad az Önhöz legközelebb eső Raiffeisen bankfiókba és bankszámlaszámunkra befizeti megrendelése végösszegét. 

Számlázás

A vásárlásról a pénz beérkezését követően elektronikus számlát állítunk ki, melyet a megrendelő e-mail címére küldünk el.

Az ajándékozott semmilyen blokkot/számlát / megrendelőlapot nem kap a virágküldemény mellé. 

Scroll to Top