Rózsacsokor

Az egyiptomi piramisok a legrégebbi gúla alakú építmények. Közvetlen kapcsolatuk nincs a Föld más pontjain megjelenő gúlákkal. Lépjen kapcsolatba egy általunk művészien elkészített ‘gúlával’! Minden csokrunk egyedi, és utánozhatatlan, csak hasonlót lehet készíteni.

Virágrendelés Budapest: a Vanda Virágszalontól. A terméket előrendeléssel tudjuk elkészíteni, rendelés előtt érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.

Kérdése van? Hívjon +36 20 217 4630 telefonszámunkon. Örömmel segítünk!

Hajni

9.900Ft31.990Ft

Hosszú szárú rózsa, nyújtott csokorban.

  • A fehér rózsa az új kezdet, a tisztaság, az együttérzés, a lelkiség és alázat jelképe. A szerelem görög istennőjének, Aphrodité tiszteletére is fehér rózsát ajánlottak fel.
  • A sárga rózsa az egyetlen, melynek nincs romantikus sugallata. A barátság, gondoskodás, plátói érzelmek, az öröm és az üdvözlés szimbóluma.
  • A piros rózsa mély érzelmeket hordoz, mint amilyen a szerelem és a vágy. Egyben a tisztelet, csodálat és az odaadás jelképe.
  • A narancssárga rózsa az intenzív szenvedélyt, energiát, elbűvölést jelenti. Ettől már csak a piros rózsa szenvedélyesebb.
  • A rózsaszínű rózsa az ajándékozott személy iránt érzett csodálatról, örömről és háláról, de eleganciájáról és kedvességéről szól. A világos árnyalatok az édes ártatlanság jelképei, ezért a fiatalabb korosztálynak ajánlott, a sötétebb rózsaszín a mély hála és megbecsülés jelképe.

Alaposan mossuk ki a vázát, hisz az előző virág vize számos baktériumot és hasonlókat tartalmazhat, ami elősegítheti a virág gyorsabb száradását, rohadását. Távolítsuk el a vázába lógó leveleket, majd a szárak végét vágjuk le. A legjobb, ha az éles késsel. Tegyük vázába!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rózsacsokor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Scroll to Top