Tulipán csokor

Festői tulipáncsokor mindenkit feltölt pozitív energiával. A tulipán az egyik legbájosabb virág, mindenki kedvence. A virág tündöklő szépségét zöldek nélkül emeljük ki, így a csokor a legborúsabb napot is felvidítja.

A képeken 10 szálas csokrok láthatók!

Virágrendelés Budapest: a Vanda Virágszalontól.

Kérdése van? Hívjon +36 20 217 4630 telefonszámunkon. Örömmel segítünk!

Hajni

6.500Ft18.900Ft

Törlés

A tulipán a sikert, hírnevet, szerelmet, gazdagságot szimbolizálja. Piros tulipánokkal egyértelmű szerelmét juttatja kifejezésre. A sárga tulipánok a munkával kapcsolatos sikert, de a szerelemben levő gondokat is szimbolizálják. A narancssárga azt súgja, hogy a szépség csak küllem.

Tegyük egy szűk szárú, magas vázába!  Alaposan mossuk ki a vázát, hisz az előző virág vize számos baktériumot és hasonlókat tartalmazhat, ami elősegítheti a virág gyorsabb száradását, rohadását. Távolítsuk el a vázába lógó leveleket, majd a szárak végét vágjuk le. A legjobb, ha az éles késsel. A tulipán vízét cseréljük ki minden nap.  A csokrot ne tartsuk napfényes helyen, a hűvösebb zugokban tovább tartós marad a tulipán. Minden második nap vágjunk a szárából, így tovább élvezhetjük a csokor által nyújtott gyönyörű képet.

Rendelés előtt érdeklődjön az aktuális készletről telefonon, vagy email-ben.

Hajni és Fecó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tulipán csokor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Scroll to Top