Óriás rózsacsokor

A vörös rózsa a legnépszerűbb virág. Kifejezi érzelmeinket, de legékesszólóbban talán mégis a szerelmet. A nagyfejű, vörösen izzó rózsákat hosszú száron hagyjuk és velük  tökéletesen harmonizáló zöldekkel keretezzük őket. Végtelenül elegáns csokor, melyben a klasszikus elegancia szenvedélyes hangulattal párosul. Virágrendelés Budapest: a Vanda Virágszalontól. A terméket előrendeléssel tudjuk elkészíteni, rendelés előtt érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.

Kérdése van? Hívjon +36 20 217 4630 telefonszámunkon. Örömmel segítünk!

Hajni

10.490Ft70.000Ft

Húsz szálas gyönyörű csokor.

  • A piros rózsa mély érzelmeket hordoz, mint amilyen a szerelem és a vágy. Egyben a tisztelet, csodálat és az odaadás jelképe.
  • A fehér rózsa az új kezdet, a tisztaság, az együttérzés, a lelkiség és alázat jelképe. A szerelem görög istennőjének, Aphrodité tiszteletére is fehér rózsát ajánlottak fel.
  • A sárga rózsa az egyetlen, melynek nincs romantikus sugallata. A barátság, gondoskodás, plátói érzelmek, az öröm és az üdvözlés szimbóluma.

Kérjük, hívja fel az ajándékozott figyelmét, hogy vízbe tétel előtt éles késsel vágja vissza a virágok szárát!

Alaposan mossuk ki a vázát, hisz az előző virág vize számos baktériumot és hasonlókat tartalmazhat, ami elősegítheti a virág gyorsabb száradását, rohadását. Távolítsuk el a vázába lógó leveleket, majd a szárak végét vágjuk le. A legjobb, ha az éles késsel. Tegyük vázába!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Óriás rózsacsokor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Scroll to Top